Un accident rutier în care au fost implicate o ambulanţă şi un autoturism a avut loc, luni, în localitatea arădeană Şiria. Şoferul autospecialei, un bărbat de 41 de ani, a fost transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul rutier a avut loc, luni după-amiază, pe DJ 709, în localitatea Şiria
 
"Din cercetări a reieşit că un bărbat de 31 de ani, din comuna Şiria, care conducea un autoturism pe D.J.709 a intrat în coliziune cu o ambulanţă condusă de un bărbat de 41 de ani, din localitatea Buteni. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a bărbatului de 41 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", a transmis Poliţia Judeţeană Arad.
 
Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
 
În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.