O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite într-un accident rutier produs vineri seară pe Drumul Naţional 72, în judeţul Prahova, unde două autoturisme s-au ciocnit, în urma impactului extrem de violent unul dintre vehicule rupându-se în două.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul a avut loc pe DN 72, care face legătura între municipiul Ploieşti şi municipiul Târgovişte. Două autoturisme s-au ciocnit violent în zona Parcului industrial Ploieşti, la câţiva kilometri de intrarea în oraş, accidentul având loc în condiţiile în care în zonă este ceaţă, iar vizibilitatea este de aproximativ 50 de metri.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că în urma accidentului un bărbat a murit pe loc, iar alţi trei au fost răniti, doi dintre ei fiind în stare gravă. La ora transmiterii acestei ştiri, răniţii primesc îngrijiri medicale în ambulante.

Conform surselor citate, a fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru scoaterea uneia dintre victime din autoturism, în condiţiile în care impactul a fost atât de violent încât una dintre maşini a fost ruptă în două.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.