Numărul persoanelor rănite în accidentul produs, duminică, pe drumul naţional (DN) 2D, în judeţul Vrancea, în care au fost implicate două autoturisme, a ajuns la patru, două dintre acestea fiind rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit informaţiilor furnizate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, Florin Olaru, patru persoane au fost rănite în urma accidentului produs duminică pe DN2D, în judeţul Vrancea, două dintre acestea rămânând încarcerate.

Toate cele patru victime au fost transportate la spital, unde medicii le evaluează starea de sănătate.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Accidentul s-a produs pe DN2D, în apropierea localităţii vrâncene Boloteşti, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vrancea.

Din primele informaţii, un autoturism marca Dacia Logan care se deplasa dinspre Focşani spre Boloteşti a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un auotvehicul marca Peugeot, care circula regulamentar.

Iniţial, datele primite de la centrul Infotrafic arătau că două persoane au fost rănite în urma accidentului.

Traficul în zonă a fost blocat câteva zeci de minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.