Years & Years, nume de scenă al actorului şi cântăreţului britanic Olly Alexander, a lansat single-ul „Crave” şi a anunţat detalii despre următorul album, „Night Call”, care este disponibil pentru pre-comandă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Olly Alexander a lansat piesa împreună cu videoclipul oficial, în care apar câţiva dintre membrii show-ului „It’s A Sin” (Omari Douglas, Nathaniel Hall, David Carlisle), precum şi Munroe Bergdof.

Miniseria a câştigat premiul Best New Drama la National Television Awards, la începutul acestei luni, continuând astfel un an de succes pentru Olly Alexander, care a lansat single-ul „Starstruck” şi o versiune a acestuia împreună cu Kylie Minogue şi care a interpretat împreună cu Elton John piesa „It’s A Sin”, la BRIT Awards.

 „Crave”, spune Olly Alexander, „este un mod jucăuş de a incapsula energia sexuală tulburată pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Am fost dominat de relaţii toxice şi am simţit că ar fi interesant să răstorn situaţia”.

Albumul „Night Call” va fi lansat pe 7 ianuarie 2022. Este un nou capitol palpitant pentru Years & Years, după cum precizează Universal Music. Inspirat de artişti precum Sylvester şi French House, în centrul albumului se află o „muză sirenă”. Întruchipează noua perspectivă a unui personaj – precum Richie în „It’s A Sin” – care a influenţat foarte mult şi stilul de scris a lui Olly Alexander, cu piese ce estompează graniţa între realitate si fantezie, dar care au în comun explorarea vieţii queer.

„Am scris dintr-un spaţiu fantastic, prins între aceiaşi patru pereţi. Am vrut să găsesc cât mai multă plăcere posibilă în muzică”.

Sub numele de Years & Years, Olly Alexander a devenit rapid un star pop. Pe lângă două albume de succes, cântăreţul şi actorul a fost nominalizat la cinci categorii Brit Award, piesele lui au fost accesate la nivel global de peste 4,4 miliarde de ori şi a susţinut concerte pe arenele O2 şi Wembley din Londra. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.