Formaţia Viţa de Vie pune la dispoziţie o piesă pentru care aşteaptă interpretările şi versurile fanilor, iar cea mai convingătoare voce are posibilitatea de a intra în studio cu membrii trupei pentru înregistrări şi să urce pe scena Arenelor Romane, în concertul pe care grupul îl va susţine pe 29 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Descarcă piesa de pe vdv.umusic.ro, ascultă refrenul şi prinde mesajul. Scrie-ţi textul, alege-ţi interpretarea, înregistrează-te cântând peste negativ şi trimite-ne rezultatul”, este anunţul făcut luni de formaţie. Formularul se găseşte pe lemonadebox.com.

Membrii trupei spun că o înregistrare cu telefonul poate fi suficientă pentru a-şi da seama de potenţial.

În 2016, Viţa de Vie împlineşte 20 de ani de la lansare, iar până în luna septembrie, în fiecare zi de 20, membrii trupei au lansat câte o piesa nouă, care va face parte de pe viitorul material de studio. 

Trupa Viţa de Vie este alcătuită din Adrian Despot (voce, chitară), Sorin Pupe Tănase (tobe), Cezar Popescu (chitară), Adrian Ciuplea (bas) şi Mihai Ardelean (clape), iar discografia sa cuprinde, până în prezent, nouă albume: "Rahova" (1997), "Fenomental" (1999), "Lucky Nights Live" (împreună cu formaţia Timpuri Noi, 2000), "Exxtra" (2001), "Doi" (2002), "9704" (2004), "Egon" (2007), "Fetish" (2010) şi "Acustic" (2013).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.