Actorul Vincent Cassel va face parte din distribuţia celui de-al treilea sezon al serialului „Westworld”, produs de HBO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rolul pe care îl va interpreta actorul francez nu este cunoscut. El va juca alături de Lena Waithe şi Aaron Paul, care au fost anunţaţi în luna aprilie.

Producţia celui de-al treilea sezon a început de curând, iar el va fi difuzat în 2020, scrie Variety.

Cassel este cunoscut pentru roluri din filme ca „Mesrine Part 1: Killer Instinct”, „Mesrine Part 2: Public Enemy #1”, „Black Swan”, „Ocean’s 12” şi „Eastern Promises”. Pe marile ecrane, el va putea fi văzut anul acesta în „Underwater”, regizat de William Eubanks.

Lansat în 2016, serialul „Westworld”, bazat pe filmul omonim al lui Michael Crichton, a fost creat Jonathan Nolan şi Lisa Joy, care sunt şi producători executivi.

J.J. Abrams şi Ben Stephenson de la Bad Robot Productions vor fi producători executivi alături de Richard J. Lewis şi Athena Wickham.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.