Rihanna a publicat o fotografie cu Tavon Kaiseen Alleyen pe Instagram, aducându-i astfel un omagiu vărului ei care a fost împuşcat marţi, la scurt timp după ce au petrecut Crăciunul împreună. Cântăreaţa face un apel pentru a pune capăt violenţelor cu arme, potrivit nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu pot să cred că noaptea trecută a fost ultima când te-am ţinut în braţe! Nu am crezut niciodată că va exista o ultimă dată când voi simţi căldura ta. Te voi iubi mereu!", a scris Rihanna. 

Ea a încheiat cu hashtagul "#endgunviolence", sugerând faptul că vărul ei a fost omorât într-o confruntare cu arme. 

Nation News, un post de ştiri din Barbados, a anunţat că, potrivit surselor sale, Alleyne, în vârstă de 21, a fost împuşcat de Boxing Day în locuinţa sa din Saint Michael în sud-vestul Caraibelor. 

Conform raportului, Alleyene "mergea pe o pistă în apropierea casei sale, când a fost abordat de un bărbat care l-a împuşcat de mai multe ori, după care a fugit".

Poliţia investighează circumstanţele morţii sale şi cere ajutorul oricui are informaţii despre atac. 
 

 


 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.