Solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit spânzurat în locuinţa sa din Palos Verdes, Los Angeles, scrie site-ul tmz.com. Formaţia Linkin Park a lansat un videoclip în dimineaţa în care Chester Bennington s-a sinucis. Hollywood-ul şi lumea muzicii deplâng pierderea lui Bennington.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Muzicieni şi actori deplâng dispariţia lui Chester Bennington

Hollywood-ul şi lumea muzicii deplâng pierderea lui Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, care a fost găsit spânzurat, joi dimineaţă, în locuinţa sa din Palos Verdes, Los Angeles. Avea 41 de ani şi şase copii.

Duff McKagan, fost basist la Guns'N'Roses, basistul formaţiei Mötley Crüe, Nikki Sixx, Paul Stanley, membru al trupei Kiss, şi-au exprimat regretul faţă de dispariţia colegului lor.

 

Chitaristul Mike Shinoda, unul dintre fondatorii Linkin Park, a reacţionat după sinuciderea colegului său, scriind pe Twitter că este "şocat şi cu inima frântă, dar este adevărat". 

Formaţia Linkin Park a lansat un videoclip în dimineaţa în care Chester Bennington, solistul trupei, s-a sinucis

Formaţia Linkin Park a lansat un videoclip în dimineaţa în care Chester Bennington, solistul trupei, s-a sinucis, potrivit variety.com.

 

Videoclipul a fost lansat la ora locală 9.01, înainte ca ştirea să fie dată publicităţii. 

Solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington, a fost găsit mort, la Los Angeles

Solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington, a fost găsit mort, intr-o vilă din Palos Verdes, Los Angeles, scrie site-ul tmz.com. Chester Bennigton s-a spânzurat în ziua în care prietenul lui, Chris Cornell - care s-a sinucis la rândul lui în luna mai - ar fi împlinit 53 de ani. Solistul trupei Linkin Park i-a scris atunci lui Cornell o scrisoare prin care rememorează ce a însemnat prietenia lor.

Potrivit TMZ, poliţia a descoperit trupul neînsufleţit al artistului, într-o resedinţă privată din Palos Verdes, în jurul orei locale 09.00. Surse citate de tmz sustin că solistul s-ar fi spânzurat.

Chester Charles Bennington s-a născut la 20 martie 1976. A fost muzician, cantautor şi actor american, cunoscut mai ales ca vocalist principal al formaţiilor rock Linkin Park şi Dead by Sunrise.

Chester era originar din Phoenix, Arizona şi locuia în Los Angeles. Muzicianul a fost influenţat de stilul celor de la Loverboy, Foreigner şi Rush, visând sa fie al cincilea membru Depeche Mode.

Bennington s-a luptat cu dependenţa de droguri în adolescenţă.

Înainte de a se alătura trupei Linkin Park, Chester a fost vocalist în Grey Daze şi a părăsit trupa în 1998. Când era pe punctul de a renunţa la o carieră muzicală, Chester Bennington a ascultat o casetă cu Linkin Park şi s-a arătat interesat să colaboreze cu ei. S-a alăturat trupei Linkin Park în 1999.

Dupa ce a avut un succes total cu Linkin Park, în 2000, sănătatea lui era fragilă şi a înregistrat albumul "Meteora" fiind bolnav. Chester a avut probleme şi cu soţia sa, Samantha. Ei s-au căsătorit în 1996, pe 31 octombrie. În 2002, pe 19 aprilie, s-a născut fiul lor, Draven Sebastian. În primavara lui 2005, Chester s-a despărţit de iubita lui din adolescenţă. Cei doi fuseseră împreună aproape 9 ani.

La doar câteva săptămâni dupa despărţire, pe 2 mai 2005, Chester şi Samantha au divorţat oficial. În urma partajului, Chester şi-a pierdut aproape toată averea acumulată până atunci.

După câteva luni, pe 31 decembrie 2005, s-a căsătorit cu Talinda Bentley. În acel moment, ea era deja însărcinată. Pe 16 martie 2006 a venit pe lume Tyler Lee. Însă fericirea nu a durat prea mult, căci o fană nebună a început să-i terororizeze. Devon Townsend i-a spionat pe Chester şi pe Talinda, i-a spart parolele lui Chester de la conturile de email si s-a conectat la telefonul său mobil. I-a copiat numerele şi adresele de e-mail ale rudelor şi colegilor de trupă. Cea care l-a agresat a fost prinsă în noiembrie 2006. Astfel, Chester şi-a regăsit liniştea necesară pentru a lucra la albumul "Minutes to Midnight".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.