Formaţia Linkin Park a lansat un videoclip în dimineaţa în care Chester Bennington, solistul trupei, s-a sinucis, potrivit variety.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Videoclipul a fost lansat la ora locală 9.01, înainte ca ştirea să fie dată publicităţii. 

Filmarea pentru cel mai nou single, “Talking to Myself”, cuprinde şi imagini din timpul unui concert. 

Bennington spune povestea sa despre abuzul de droguri din perspectiva soţiei sale printr-o compoziţie muzicală puternică. 

“Talking to Myself” este a treia piesă de pe cel de-al şaptelea album de studio "One More Light". Albumul marchează al şaselea disc care s-a plasat pe primul loc în top 200 Billboard. 

Solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit spânzurat, joi, într-o vilă din Palos Verdes, Los Angeles. 

Chester Bennigton s-a spânzurat în ziua în care prietenul lui, Chris Cornell - care s-a sinucis la rândul lui în luna mai - ar fi împlinit 53 de ani. Solistul trupei Linkin Park i-a scris atunci lui Cornell o scrisoare emoţionantă prin care rememorează ce a însemnat prietenia lor.

Chester Charles Bennington s-a născut la 20 martie 1976. A fost muzician, cantautor şi actor american, cunoscut mai ales ca vocalist principal al formaţiilor rock Linkin Park şi Dead by Sunrise.

Chester era originar din Phoenix, Arizona şi locuia în Los Angeles. Muzicianul a fost influenţat de stilul celor de la Loverboy, Foreigner şi Rush, visând sa fie al cincilea membru Depeche Mode.

Bennington s-a luptat cu dependenţa de droguri în adolescenţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.