Organizatorii Untold pun la dispoziţia tinerilor din întreaga lume, care vin în vară la cel mai aşteptat festival al anului din România, până la 25.000 de locuri de cazare în campingul care va fi amenajat în Livada Palocsay, potrivit unui comunicat remis News.ro

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Campingul oficial al festivalului va fi amenajat la standardele întâlnite la marile evenimente de profil din Europa, fiind disponibile pentru cazare atât corturi neconvenţionale gata echipate sau cabane dotate modern, cât şi căsuţe de lux.

Pe lângă hotelurile şi pensiunile din oraş, în acest an sunt din nou puse la dispoziţie până la 25.000 de locuri în campingul care va fi amenajat în Livada Palocsay. Zona va fi păzită 24 din 24 de ore şi va avea facilităţi precum: duşuri, toalete, apă curentă, foodcourt, staţie de reîncărcare a gadgeturilor, credit point, mini market, punct medical, locuri de parcare şi activităţi tematice pe timp de zi.

Opţiunile de cazare puse la dispoziţie de organizatori pentru cele patru zile de festival sunt:

-          Cort Propriu / 90 de lei / 1 persoană

-          Regular Tent / 350 de lei / 2 persoane (cortul rămâne cadou)

-          Tipi Tent / 440 de lei / 1 persoană

-          Tipi Tents/ 800 de lei / 2 persoane

-          Tipi Tents / 1600 de lei / 4 persoane

-          Untold Summer Lodge / 2200 de lei / 2 persoane

-          Untold Hut / 2500 de lei / 2/4 persoane

Fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu patru paturi şi în căminele universitare Haşdeu şi Observator din oraş. Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul şederii şi recepţie non-stop, iar opţiunile sunt:

-          Basic Room/ 350 de lei/ persoană / 4 zile de festival (baie comună)

-          Confort Room/ 425 de lei/ persoană / 4 zile de festival (baie proprie).

Pe lângă variantele oficiale puse la dispoziţie, organizatorii invită clujenii să posteze şi opţiunile lor de găzduire în evenimentul de facebook Cazare at UNTOLD 2016 şi secţiunea Bedfinder disponibilă începând din 10 mai pe siteul www.untold.com.

Preţul abonamentelor pentru cele patru zile de festival s-a modificat incepând cu 4 mai, la 375 lei, plus taxe. Numărul abonamentelor la acest cost este limitat la 5.000 de bucăţi.

Abonamentele VIP rămân la preţul de 600 de lei, plus taxe. Peste 45.000 de abonamente s-au epuizat deja pentru ediţia din 2016 a festivalului UNTOLD. Preţul final al unui abonament va ajunge la 450 de lei, plus taxe. 

Organizatorii se aşteaptă ca la ediţia de anul acesta, programată între 4 şi 7 august, să participe circa 300.000 de persoane.

Pe scenă vor urca peste 150 de artişti internaţionali de renume, printre care Armin van Buuren, Afrojack, Hardwell, Tiesto, Chase and Status DJ Set, Clean Bandit, Dannic, DJ Martin Garrix, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, Faithless, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour sau Y'akoto.

Anul trecut, la prima ediţie a Untold, au concertat, printre alţii, Avicii, Armin van Buuren, David Guetta şi Dimitri Vegas & Like Mike. Zecile de mii de waţi s-au completat cu imaginile de pe ecranele uriaşe, laserele şi artificiile.

În total, au fost 88 de ore de show şi dans, la evenimentul care, speră organizatorii, va deveni o tradiţie printre iubitorii de muzică electronică din toată lumea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.