Organizatorii festivalului Untold, ajuns la a doua ediţie, anunţă că recrutează peste 1.200 de voluntari. Cei care vor să facă parte din echipă trebuie să fi împlinit 18 ani înainte de 1 august 2016 şi să se afle în Cluj-Napoca în perioada 3 - 8 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Recrutarea se face până pe 11 iulie, inclusiv, iar cei peste 1.200 de voluntari vor fi repartizaţi în funcţie de preferinţe, dar şi de aptitudinile şi abilităţile lor. Înscrierile se fac pe site-ul evenimentului.

Voluntarii pot lucra, între altele, la punctul de informare, comunicare, ca stewards, logistică, echipă mobilă şi de urgenţă. Colaborarea cu Brigada de Voluntari continuă şi anul acesta în ceea ce priveşte departamentul de acces.

La ediţia de anul acesta, programată între 4 şi 7 august, sunt aşteptate să participe aproximativ 300.000 de persoane.

Pe scenă vor urca Dimitri Vegas & Like Mike, Armin Van Buuren, Hardwell, Martin Garrix şi Tiesto, plus alţi peste 150 de artişti internaţionali de renume, dintre care Afrojack, Faithless, Parov Stelar, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre şi James Arthur.

Biletele pentru o zi de festival costă 180 de lei, fără taxe, iar abonamentul pentru patru zile - 405 şi 600 de lei, fără taxe. Pentru cei care vor să ocupe un loc în campingul amenajat de organizatori, preţul acestuia este de 97 de lei, la care se adaugă taxe. Ele pot fi cumpărate din reţeaua Eventim.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.