Un videoclip nedifuzat până acum al piesei "She's the One", de pe albumul "Road to Ruin" din 1978 al trupei Ramones, a fost lansat vineri, potrivit nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Formaţia a lansat recent o reeditare de lux a celui de-al patrulea album "Road to Ruin", şi pentru a celebra au împărtăşit fanilor acest videoclip rar. 

Vedetele punk Joey Ramone (voce), Dee Dee (bas), Johnny (chitară) şi Marky (baterie) apar în videoclip îmbrăcate în geci de piele negre şi pantaloni jeans, cântând într-un garaj. 

Videoclipul a fost filmat fără îndoială în 1978, la New York, în acelaşi spaţiu ca şi clipul la "Don't come close".

Al patrulea album al formaţiei Ramones conţine şi piesa "I Wanna Be Sedated", cu Marky Ramone (Marc Bell, ex-Voidoid) la baterie pentru prima dată în formaţie, după ce l-a înlocuit pe Tommy.  

Noua ediţie cuprinde 3 CD-uri şi un vinil, cu albumul în versiunea sa originală, înregistrări de studio şi live (versiunea din 2018 a piesei "S.L.U.G", de exemplu) care nu au mai fost lansate anterior, precum şi un concert "Live at the Palladium" din New York, înregistrat pe 31 decembrie 1979, şi un album foto. 

Luna trecută, Billie Joe Armstrong, Steve Jones, Duff McKagan şi Fred Armisen au susţinut un recital acustic în cadrul unui concert-tribut anual adus fostului chitarist Ramones - Johnny Ramone. 

Ramones a fost o formaţie punk americană, înfiinţată la New York, în 1974. Toţi membrii fondatori (Joey, Johnny, Dee Dee şi Tommy) şi-au creat pseudonime cu numele Ramone. Ei au susţinut 2.263 de concerte timp de 22 de ani, ultimul concert având loc pe 6 august 1996, la Los Angeles. Prolifici, muzicienii au lansat 21 de albume de studio şi live între anii 1976 şi 1996. 

Joey Ramone a murit de limfom în 2001, Dee Dee a murit în anul 2002 din cauza unei supradoze de droguri, iar Johnny de cancer la prostată în 2004.Tommy Ramone a murit în 2014 de cancer. 

Trupa Ramones a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2002.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.