Ţestoasele ninja revin pe marele ecran în rebbotul "Teenage Mutant Ninja Turtles" la Nickelodeon, care deţine drepturile pentru franciză, potrivit site-ului american Deadline.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru acest proiect, Nickelodeon se asociază cu Point Grey Pictures, studioul lui Seth Rogen, Evan Goldberg şi James Weaver.

Realizarea acestui lungmetraj a fost încredinţată lui Jeff Rowe, scenarist al serialelor animate "Gravity Falls" şi "Neighbors 2: Sorority Rising" se va ocupa de scenariu. 

Nu a fost stabilită încă o dată de lansare iar povestea este secretă.  

Celebrele persoanje de bandă desenată, apoi de televiziune în anii 1980, Leonardo, Donatello, Michelangelo şi Raphael, au strâns 1,15 miliarde de dolari după şase filme, produse de trei studiouri diferite din 1990. 

Ultimele două filme, propuse în live-action, au generat doar ele 730 de milioane de dolari (în jur de 650 de milioane de euro) la box office la nivel mondial. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.