Un nou album Motörhead, dedicat lui Lemmy Kilmister, care a murit în 2015, va fi lansat pe 1 septembrie şi va conţine coveruri după piese semnate, între alţii, de Sex Pistols, Judas Priest şi David Bowie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit NME, albumul ”Under Cöver” conţine 11 reinterpretări ale unor piese ca ”God Save The Queen” (Sex Pistols), ”Breaking the Law” (Judas Priest), ”Starstruck” (Dio), ”Whiplash” (Metallica) şi ”Heroes” (David Bowie). Aceasta din urmă a fost înregistrată în timpul sesiunii dedicate albumului ”Bad Magic” (2015).

”Heroes” este una dintre ultimele înregistrări ale lui Lemmy, care a murit pe 28 decembrie 2015. Melodia nu a mai fost inclusă pe ”Bad Magic”, cel de-al 22-lea album al trupei. Pe acest disc a fost inclus un alt cover - ”Sympathy For The Devil” (The Rolling Stones), care este inclus şi pe ”Under Cöver”.

”Este un cântec foarte bun al lui Bowie, unul dintre cele mai bune ale lui, şi am putut vedea doar lucruri bune ieşind din asta şi aşa a fost, iar lui Lemmy i-a plăcut foarte mult versiunea noastră”, a declarat chitaristul Phil Campbell despre ”Heroes”.

De cealaltă parte, toboşarul Mikkey Dee a spus: ”Lemmy era foarte, foarte mândru de ea, nu doar pentru că a ieşit atât de bine, dar şi pentru că a fost foarte amuzant. Ceea ce ar trebui să reprezinte proiectele de genul ăsta - amuzante! Ar trebui să ne amintim că trebuie să ne distrăm cu piesele pe care toţi le iubim”.

Din tracklist-ul ”Under Cöver” mai fac parte ”Jumpin’ Jack Flash” (The Rolling Stones), ”Rockaway Beach” (The Ramones), ”Shoot ‘Em Down” (Twisted Sister), ”Cat Scratch Fever” (Ted Nugent) şi ”Hellraiser”, pe care Lemmy a scris-o cu Ozzy Osbourne şi Zakk Wylde.

Motörhead a fost un grup heavy metal britanic, originar din Londra. Trupa, înfiinţată în 1975 de basistul şi solistul Lemmy Kilmister, s-a destrămat în 2015 după decesul fondatorului ei. Albume precum ”Overkill”, Bomber”, ”Ace of Spades” şi ”No Sleep 'til Hammersmith” se numără printre cele mai titrate ale Motörhead. Discurile formaţiei britanice (între care 22, materiale de studio) s-au vândut în peste 35 de milioane de copii pe plan mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.