O maşină Mini Cooper S a Madonnei, pe care a menţionat-o în piesa "American Life", este pusă în vânzare pe Auto Trader, preţul de referinţă al automobilului fiind de 55.000 de lire sterline, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreaţa a folosit maşina cu trei uşi timp de patru ani pentru a-şi duce copilul la şcoală şi pentru a ajunge la studioul de înregistrări pe când lucra la al nouălea album, intitulat "American Life". 

Ea a cumpărat maşina pe când locuia la Londra, la începutul anilor 2000, când era căsătorită cu regizorul Guy Ritchie, iar mai târziu i-a vândut-o şoferului. 

Acesta a vândut modelul Mini Hatch 1.6 Cooper S negru unui colecţionar, care acum o vinde pe site-ul Auto Trader. 

Vehiculul este descris ca fiind în "stare foarte bună".

Sistemul de navigaţie al maşinii are încă înregistrate rutele pe care le-a parcurs Madonna, printre care adresele de domiciliu din Marea Britanie şi sediile studiourilor de înregistrări. 

Când maşina a fost construită la fabrica Mini din Crowley, Oxford, muncitorii ştiau că este pentru Madonna, pentru că toţi au semnat în interior şi sub capotă. 

Maşina a fost comandată de Madonna L. Ciccone în octombrie 2002 şi înregistrată în Trustul Ciccone 1989. 

Madonna va aniversa joi 60 de ani. 

Madonna Louise Ciccone, născută pe 16 august 1958, este cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare americană. Primul album, „Madonna”, în 1983, iar acestuia i-au urmat alte 12, între care „Like a Virgin”, „Like a Prayer”, „Erotica” şi „Ray of Light”. Discurile ai au fost vândute în peste 300 milioane de copii pe plan mondial. Supranumită „Regina muzicii pop”, vedeta a câştigat de-a lungul anilor şapte premii Grammy, 20 MTV Video Music Awards, trei American Music Awards, două Brit Awards, precum şi două Globuri de Aur.

A jucat în mai multe filme, cel mai cunoscut rol al ei fiind cel din pelicula „Evita” (1996). Madonna şi-a făcut debutul regizoral în 2008, cu o comedie pe care a şi scris-o, „Filth and Wisdom". Ea a mai regizat şi a fost coscenarist al „W.E" (2011). În 2018, va regiza pentru MGM filmul „Taking Flight", bazat pe viaţa balerinei Michaela DePrince.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.