"Manualul Marthei", o carte practică despre cum să îţi decorezi casa, cum să-ţi îngrijeşti plantele de Martha Stewart, a apărut la editura Rao şi poate fi cumpărată cu 84 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Atrăgător din punct de vedere vizual şi plin de idei care te inspiră şi instrucţiuni clare, acest manual încântător de util va fi un element de bază în biblioteca oricărui fan al Marthei Stewart", este caracterizarea făcută de Publishers Weekly. 

"Cel mai recent compendiu oferă tot ceea ce vă puteţi aştepta de la un manual Stewart - un design curat şi elegant, împreună cu instrucţiuni detaliate. Pentru toţi cei cu experienţe similare de bricolaj şi pentru oricine doreşte să înceapă", scrie Meagan Storey, Library Journal. 

Una dintre cele mai cunoscute, dar şi mai controversate femei de afaceri din Statele Unite ale Americii, guru al stilului de viaţă luxos, dar şi al bunului gust, model de reuşită în viaţă, Martha Stewart este autoare a peste 100 de cărţi, despre gătit, amenajări interioare, sfaturi culinare şi de grădinărit.

"Manualul Marthei" este o carte practică, plină de idei şi instrucţiuni - cum să aşezi masa, cum să îngrijeşti plantele din casă, cum să îţi decorezi casa pentru fiecare ocazie şi multe altele. Indiferent dacă organizezi, sărbătoreşti ceva, faci curăţenie, decorezi, Martha Stewart a testat şi a oferit soluţii utile însoţite de o mulţime de fotografii spectaculoase care te vor ajuta să faci - aproape - totul singur.

Martha Stewart a fost pe rând model, broker pe Wall Street, autoare şi acum controlează un imperiu media. În ultimele două decenii, a deţinut o poziţie importantă în industria editorială americană, ca autor, redactor al unei reviste naţionale de gospodărie, gazdă a două emisiuni populare de televiziune şi purtător de cuvânt pentru K-Mart. În 2001, a fost numită a treia cea mai puternică femeie din America de către Ladies Home Journal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.