Un italian în vârstă de 81 de ani i-a cântat serenade la acordeon soţiei lui bolnave pe care nu o putea vizita în spital. Gestul lui Stefano Bozzini a fost filmat şi a devenit popular pe reţelele de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Carla Sacchi, care îi este soţie de 47 de ani, a urmărit interpretarea de la fereastra spitalului din Castel San Giovanni, oraş în regiunea italiană nordică Emilia-Romagna.

Bărbatul a început recitalul cu „Spanish Eyes” a lui Engelbert Humperdinck şi a continuat cu câteva piese preferate ale soţiei lui. El a fost încurajat de trecători, iar alături de soţia lui l-au urmărit alte persoane din spital.

Spitalul nu tratează pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2, însă nu sunt permise vizitele din cauza restricţiilor impuse ca răspuns la pandemie.

Potrivit agenţiei italiene ANSA, Bozzini a fost membru al infanteriei Alpini, iar pălăria purtată face parte din uniformă. În unitatea militară, el era poreclit „Gianni Morandi din Alpini”, pentru că mereu cânta la acordeon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.