Un film care urmăreşte promovarea celui mai recent album al trupei britanice Muse din timpul Drones World Tour va fi proiectat pe 12 iulie, în Sala Epika, de la Grand Cinema & More.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Promovarea celui mai recent album Muse, al şaptelea din istoria formaţiei, a reprezentat şi unul dintre cele mai ambiţioase proiecte ale trupei. În total, în perioada 2015 - 2016, trupa a susţinut peste 130 de concerte în jurul lumii. 

Cunoscută nu doar pentru numeroasele influenţe care le-au definit de-a lungul anilor stilul, dar şi pentru producţiile scenice impresionante, Muse a avut ca sursă de inspiraţie pentru turneul Drones World Tour, albumul-concept cu acelaşi nume - Drones.

Proiecţii LED şi laser au dublat ritmul celor mai cunoscute piese ale formaţiei, "Psycho", "Madness", "Uprising", "Plug in Baby" şi "Supermassive Black Hole", iar drone au zburat deasupra scenei pe parcursul concertelor.

Numit de către The New York Times "o anticipare constantă, în care fiecărui moment îi este urmat altul, încă şi mai intens", turneul este demonstraţia de talent şi spectacol a unei trupe care a câştigat numeroase premii şi nominalizări, printre care şi două premii Grammy.

Filmările care documentează turneul aduc experienţa din faţa scenei mai aproape, la fel de realist, şi de publicul din cinematografe, fiind completate de interviuri în exclusivitate cu membrii trupei.

Concertul va putea fi urmărit la Grand Cinema & More, în sala Epika, dar şi în cinematografele partenere din Bucureşti şi din ţară, pentru care este distribuitor: Cinema Florin Piersic, Cluj; Cinema Trivale, Piteşti; Happy Cinema din Bucureşti, Buzău şi Focşani; CineGlobe din Bucureşti şi Botoşani, respectiv Cinema Ateneu, Iaşi.

Biletele pentru transmisiune sunt disponibile la casele din cinematograf, precum şi online pe grandentertainment.ro.

Formaţia Muse a concertat la Bucureşti în cadrul aceluiaşi turneu, în iulie 2016. Britanicii au susţinut primul concert în România, în 2007. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.