Un documentar despre cazul tutelei cântăreţei Britney Spears, realizat de New York Times, va fi lansat la începutul lunii februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Framing Britney Spears”, care vorbeşte despre problema cu care se confruntă artista de mai mult timp, a fost realizat de New York Times. El documentează ascensiunea cântăreţei la statut de vedetă mondială şi controvesa din jurul averii sale.

Jamie Spears, tată lui Britney Spears, este tutorele averii ei de 12 ani. A fost tutorele legal al fiicei lui, acum în vârstă de 39 de ani, după ce ea a dat semne că ar avea probleme de sănătate mintală. El a renunţat temporar la acest rol, în 2019, din cauza unor probleme personale de sănătate.

În luna august 2020, Britney Spears a cerut unei curţi de justiţie din California să nu fie repusă sub tutela tatălui ei, care a deţinut controlul asupra carierei şi averii cântăreţei atât de mult timp. În luna noiembrie, ea a pierdut încercarea legală de a obţine acest lucru. Judecătorul a spus că va lua în considerare noi solicitări pentru suspendarea sau înlăturarea lui.

Unii dintre fanii lui Spears cred că ea a fost forţată să accepte acel aranjament şi au demarat în 2019 campania #FreeBritney.

„Framing Britney Spears” va fi lansat de reţeaua americană FX şi va fi disponibil pe platforma Hulu din 5 februarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.