Artistul stradal Nathan Murdock a creat, în două zile, un desen mural în oraşul englez Peterborough, în semn de omagiu adus lui Keith Flint, solistul trupei The Prodigy care s-a sinucis la începutul lunii martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Desenul a fost realizat pe un perete dedicat graffiti-urilor şi finalizat marţi seară, scrie BBC.

Flint este reprezentat într-o ipostază caracteristică, cu părul de culoare verde.

Lucrarea are o înălţime de 3,6 metri. „A trebuit să o fac cum trebuie. Este omagiul meu - am văzut trupa de nenumărate ori, iar ultima dată, în decembrie”, a spus artistul. „Auzi multe poveşti tragice despre moartea unor persoane celebre, dar acum a fost prima dată când a însemnat ceva pentru mine”.

Murdock deţine Street Arts Hire Ltd, firmă care realizează lucrări de artă şi graffiti la cerere, însă lucrarea cu Flint a fost realizată pentru el şi pentru fani.

Keith Flint, cofondator al grupului The Prodigy, a fost găsit mort, pe 4 martie, în casa lui din Essex, iar poliţia a precizat că artistul s-a spânzurat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.