Un concert solo al muzicianului american Dave Matthews va reprezenta primul episod din „Pay It Forward Live”, serie săptămânală sponsorizată de Verizon pentru a sprijini micile afaceri care au de suferit din cauza pandemiei de Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Recitalul de 30 de minute al lui Matthews va fi transmis live joi, la ora 20.00 E.T., prin contul de Twitter al Verizon şi prin Yahoo.

Verizon a transmis, potrivit Variety, că seria nu este dedicată muzicii, ci reprezintă „un serial de divertisment care va include muzică, jocuri, comedie în sprijinul micilor afaceri afectate de Covid-19”.

Compania de telecomunicaţii a spus că va dona 2,5 milioane de dolari către Local Initiatives Support Corporation, apoi, pe parcursul serialului, utilizatorii „vor fi încurajaţi să îşi eticheteze firma locală preferată şi să facă o achiziţie în avans pentru când criza va fi trecut şi afacerile se vor redeschide”. Pe măsură ce asta se va întâmpla, vor fi deblocaţi alţi 2,5 milioane de dolari, aducând întreaga donaţie către LISC la 5 milioane de dolari.

De cealaltă parte, LISC va folosi fondurile pentru a oferi granturi de până la 10.000 de dolari „afacerilor care se vor confrunta cu presiune financiară imediată din cauza Covid-19, în special antreprenorilor de culoare, firmelor conduse de femei şi altor afaceri care nu au acces la capital flexibil”.

Alţi artişti care se vor alătura iniţiativei vor fi anunţaţi curând.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.