Un avion cu destinaţia Tokyo, în care se aflau modelul Chrissy Teigen şi soţul ei, muzicianul John Legend, a fost întors din drum la Los Angeles din cauză că un pasager a urcat din greşeală în avion, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit lui Chrissy Teigen, pasagerul care s-a îmbarcat la aeroportul din Los Angeles avea bilet pentru alt zbor, deşi acest lucru nu a fost confirmat oficial de autorităţi. 

Avionul s-a întors după patru ore de când zbura deasupra Oceanului Pacific.  

"Patru ore pierdute pentru un zbor care durează 11 ore şi ne întoarcem din drum pentru că un pasager nu ar fi trebuit să se afle în acest avion. De ce... de ce trebuie să ne întoarcem cu toţii nu ştiu", a scris pe Twiiter Chrissy Teigen. 

4 hours into an 11 hour flight and we are turning around because we have a passenger who isn’t supposed to be on this plane. Why...why do we all gotta go back, I do not know

Compania All Nippon Airways (ANA) a transmis că a fost doar o problemă cu "programarea de zbor" a unui client. 

Adonis Cutchlow, de la Poliţia din Los Angeles, a declarat pentru LA Times că nu au existat incidente la bord şi că nu se ştie deocamdată de ce avionul a fost întors din drum. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.