Violonistul David Garrett va susţine, în iunie 2018, două reprezentaţii ale concertului „Explosive Live” la Bucureşti, după ce biletele pentru prima, anunţată în luna septembrie, sunt aproape epuizate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, instrumentistul va concerta la Sala Palatului din Capitală, pe 8 şi 9 iunie, începând cu ora 20.00, anunţă organizatorii.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe eventim.ro, la preţuri ce variază între 140 lei şi 450 lei, în funcţie de locul ocupat în sală.

David Garrett nu se va afla la prima vizită în România. El a participat la ediţiile din 2012, 2015 şi 2017 ale Festivalul „George Enescu”.

Anul viitor, el va veni însoţit de Franck van der Heijden, director muzical, dirijor şi chitară solo, producător care a lucrat cu artişti precum David Guetta, Andrea Bocelli, Withing Temptation, Black Eyed Peas şi Michael Jackson; John Haywood, clape/pian şi coproducător; Marcus Wolf, chitară ritmică şi vocalist; Jeff Allen, bas, şi Jeff Lipstein, tobe.

David Garrett cântă pe o vioară „A. Busch” Stradivarius, ce datează din anul 1716, şi este cel mai rapid violonist din lume, înregistrat în Guinness World Records pentru interpretarea „Flight of the Bumblebee", de Nikolai Rimski-Korsakov, în 66,56 secunde, iar mai târziu în 65,26 secunde.

Turneul „Explosive Live” a început în noiembrie 2016 şi reprezintă un succes pentru artist. Numai în primele trei săptămâni ale turneului, au fost vândute peste 200.000 de bilete, iar alte sute de mii de bilete au fost vândute pentru concertele susţinute în prima parte a acestui an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.