Un acrobat a murit după ce a căzut de la 30 de metri înălţime, cu puţin timp înainte ca trupa Green Day să urce pe scena Mad Cool Festival din Madrid. Membrii trupei britanice i-au adus un omagiu artistului pe Twitter, scrie nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La festivalul din Spania, 35.000 de persoane au fost prezente în momentul în care un acrobat a căzut dintr-o cuşcă suspendată la 30 de metri înălţime. Festivalul a fost întrerupt pentru 30 de minute, înainte ca trupa Green Day să urce pe scenă.  

Daily Mail a scris că oamenii au protestat cerând ca festivalul să fie întrerupt, însă într-un mesaj al lui Billie Joe Armstrong de la Green Day publicat pe Twitter trupa nu a ştiut de accidentul fatal care s-a petrecut înaintea concertului lor. 

Acrobatul a fost tratat pe loc, însă a murit mai târziu la spital. Membrii Green Day i-au adus un omagiu pe Twitter: "Tocmai am coborât de pe scena Mad Cool Festival cu o veste neplăcută. Un artist grozav, pe nume Pedro, şi-a pierdut viaţa în această seară într-un tragic accident". 

Britanicii au cântat la festivalul care a durat trei zile, alături de Foo Fighters, Foals şi Kings Of Leon. 

Organizatorii festivalului au transmis un comunicat sâmbătă: "Mad Cool Festival regretă teribilul accident în care un acrobat a murit în a doua zi de festival. Din motive de securitae, festivalul a decis să continue programul". 

La începutul acestei săptămâni, show-ul formaţiei Green Day de la Glasgow a fost anulat din cauza "condiţiilor extreme ale vremii". 

Formaţia Green Day a fost înfiinţată de Billie Joe Armstrong, în 1986, în Berkeley, California. În prezent, grupul este format din Billie Joe Armstrong (voce, chitară), Mike Dirnt (bas) şi Tre' Cool (tobe). Trupa americană a lansat, începând din 1990, un număr de 12 albume de studio, care s-au vândut în peste 75 de milioane de copii, la nivel mondial, şi a câştigat cinci premii Grammy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.