Biografia „Tim - The Official Biography of Avicii” de Måns Mosesson, care va apărea la mijlocul lunii ianuarie, dezvăluie fragmente din jurnalul intim al DJ-ului care a murit la vârsta de 28 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anxietate, alcoolism, depresie, afectat de disconfort, starul scenei electronice Avicii s-a sinucis în 2018. Tânărul era afectat de probleme de sănătate mintală, potrivit familiei care a explicat că „dorea să-şi găsească pacea”. 

Într-un fragment din carte, Avicii, pe numele adevărat Tim Bergling, a povestit că era afectat de dependenţa de droguri şi alcool şi a vorbit despre dificultăţile pe care le avea în a rezista.

„Mi-e greu să accept că nu mai pot bea niciodată, deşi toţi medicii mei mi-au sugerat să aştept cel puţin un an înainte de a bea o bere”, se arată în textul dezvăluit de The New York Post. „Bineînţeles, nu i-am ascultat pe majoritatea medicilor, i-am ascultat pe cei care mi-au spus că ar fi bine să fiu prudent. Am fost ignorant şi naiv şi făceam turul lumii, blocat în acest turneu fără final - pentru că odată ce ai făcut turul lumii, ghiceşte? O iei de la capăt”. 

„Aceste zile la spital au fost cele mai puţin anxioase şi stresante din ultimii şase ani, pe cât de deprimant pare, a fost o adevărată vacanţă”, afirma trist Avicii. 

Avicii a scris şi referitor la pancreatita lui acută, boală pentru care a fost spitalizat în 2012 şi 2013. Anul următor, i-au fost scoase vezica biliară şi apendicele. El descria atunci „o ameliorare, trecerea de la durerea extremă la lipsa durerii”. „A fost o ameliorare extremă, ţinând cont de programul nebunesc pe care l-am avut până acum”. 

Artistul a povestit şi despre trecerea sa printr-un centru de dezintoxicare la Ibiza, după o intervenţie a familiei, şi felul în care a încercat să înţeleagă mai bine şi să-şi gestioneze boala. 

„A trebuit să mi se explice într-un mod foarte logic şi foarte practic, astfel încât să înţeleg cu adevărat natura ei şi de ce mă durea atât de mult. De ce simt durere? Acest sentiment este inconfortabil”, se poate citi în fragment. „Viitorul Tim va face faţă durerii. Viitorul Tim va gestiona mai bine durerea decât Tim cel din prezent, pentru că există prea multe dureri prezente care sunt mai urgent de tratat”. 

Această biografie, care cuprinde şi mărturii ale părinţilor lui Avicii dar şi ale prietenilor şi colegilor săi, va fi publicată pe 18 ianuarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.