Ultima seară a festivalului Untold, desfăşurat în perioada 4-7 august, la Cluj-Napoca, s-a încheiat cu concertul DJ-ului olandez în vârstă de 20 de ani, Martin Garrix, un spectaculos show de artificii, dar şi cu promisiunea unei a treia ediţii în 2017, transmisă printr-un video care a rulat la închiderea evenimentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A patra zi şi ultima a festivalului de muzică electronică Untold s-a încheiat cu concertul DJ-ului olandez Martin Garrix, aflat în premieră pe o scenă din România. Acesta a ajuns la Cluj-Napoca cu avionul personal şi a anunţat acest moment prin intermediul unei postări pe reţeaua de socializare Instagram. Garrix, care la ora actuală este unul dintre cei mai buni cinci DJ din lume alături de Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Armin van Buuren, Tiësto, este şi unul dintre cei mai tineri DJ de top, împlinind 20 de ani în luna mai a acestui an.

”Am văzut înregistrări şi poze de anul trecut de la prietenii meu care au cântat aici. Armin mi-a spus cât de extraordinar s-a simţit, ceea ce mă face să fiu foarte entuziasmat la gândul că voi avea primul show în România”, a spus DJ-ul înainte de show.

Cu mai puţin de o oră înainte de concertul său, olandezul de 20 de ani a verificat şi scena, care a suferit modificări în privinţa numărului de reflectoare şi lumini, special realizate pentru reprezentaţia sa. Acesta a mixat aproape două ore, timp în care publicul a putut să se bucure inclusiv de cel mai nou single al artistului, intitulat ”In the name of love”.

Seara s-a încheiat cu un spectacol de artificii, după care un video care a sugerat că va exista o a treia ediţie a festivalului în 2017 a fost proiectat pe ecranele scenei principale.

”Au fost patru zile uimitoare. Foarte, foarte multă lume, cu un record în ziua de sâmbătă în care am avut peste 80.000 de oameni în festival. În plus am avut şi recordul de ore petrecute pe scenă de către Armin van Buuren, care a stat pe scenă de la ora 2:30 şi a plecat în zorii zilei, la 7 dimineaţa. Ultima zi a fost aşa cum ne aşteptam. Oamenii au venit cu multă bucurie mai ales că au avut prilejul să vadă pentru prima dată un artist foarte apreciat, în persoana lui Martin Garrix. El este în top cinci mondial şi lumea a vrut să îl vadă. De altfel, am avut două zile sold out, dar am avut sold-out încă de la început la abonamentele pentru cele patru zile. A fost cerere foarte mare şi am mai suplimentat pe parcurs numărul de bilete astfel încât mai mulţi oameni să experimenteze ceea ce are de oferit acest festival”, a explicat Adrian Chereji, director de marketing şi comunicare al festivalului Untold.

FOTO: Inquam Photos / Stefan Sandu
FOTO: Inquam Photos / Stefan Sandu

La eveniment, în a treia zi, a fost prezent şi primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. Acesta a venit însoţit de soţia lui, Oana Boc, şi nu a ezitat să o poarte pe umeri şi să danseze pe piesele mixate de Armin van Buuren care a concertat sâmbătă dimineaţa până în zori pe scena principală a festivalului.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Pe scena principală a festivalului Untold au urcat duminică, printre alţii, Parov Stelar, Lost Frequencies şi Afrojack, care au oferit show-uri memorabile zecilor de mii de fani prezenţi în tribunele Cluj Arena.

FOTO: Inquam Photos / Stefan Sandu
FOTO: Inquam Photos / Stefan Sandu

FOTO: Inquam Photos / Stefan Sandu
FOTO: Inquam Photos / Stefan Sandu

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.