Formaţia irlandeză U2 a lansat săptămâna aceasta un cântec inedit, „Your Song Saved My Life”, compus special pentru filmul de animaţie „Sing 2”, a cărui lansare este prevăzută pentru 22 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bono şi-a împrumutat vocea unuia dintre personajele din acest film. Solistul U2 îl interpretează pe leul Clay Calloway, star rock care s-a retras din activitate dar pe care eroii din film îl îndeamnă să revină pe scenă. 

„Your Song Saved My Life” este lansat la doi ani după ultimul single al formaţiei, „Ahimsa”, creat cu muzicianul indian AR Rahman. O melodie compusă cu ocazia primului lor concert în india, în septembrie 2019. 

Cel mai recent album U2 a apărut în decembrie 2017. Intitulat „Songs of Experience”, discul a fost prezentat ca o compilaţie de „scrisori intime” scrise de Bono care îşi imaginează moartea sa. U2 s-a ocupat în ultimii ani cu „Joshua Tree Tour 2019”, care a omagiat albumul cult din 1987 „The Joshua Tree”. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.