Trupa Suede va lansa pe 21 septembrie cel de-al optulea album de studio, „The Blue Hour”, descris de membrii formaţiei britanice ca fiind un material „cu adevărat progresiv”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„The Blue Hour” este a treia şi ultima parte a unui triptic iniţiat în 2010, odată cu reunirea grupului. Este produs de Alan Moulder şi explorează un nou sound, scrie NME.

Într-un comunicat, trupa a transmis: „«The Blue Hour» (ora albastră, n.r.) este acel moment al zilei când lumina este difuză şi noaptea se încheie. Ca oricare alt album Suede, este vorba despre scrierea cântecelor. Trupa, pasiunea şi zgomotul: «The Blue Hour»”.

Într-un interviu acordat de solistul Brett Anderson publicaţiei britanice, el spune: „Am finalizat mixajul vineri. Ne-a luat cam un an să îl scriem. Asta e partea grea pentru mine. Odată ce cântecele sunt acolo, te poţi bucura într-o anumită măsură. Totul trebuie înrămat în contextul compoziţiei. Nu cred că cineva vrea să asculte un album Suede de muzică ambientală. Acesta nu este”.

În luna martie, trupa londoneză Suede a relansat, sub forma unei colecţii, albumul omonim, pentru a marca 25 de ani de la debutul discografic.

Suede a fost fondată în Londra, în 1989. După ce a lansat al cincilea album, „A New Morning” (2002), formaţia a luat o pauză până în 2010, când a revenit pe scenă pentru o serie de concerte şi a mai lansat două materiale de studio până în prezent. Cel mai recent disc este „Night Thoughts”, apărut în 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.