Trupa italiană hard rock Siska va deschide concertul pe care Whitesnake îl va susţine, pe 1 iulie, la Arenele Romane din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Siska a fost fondată în toamna anului 2015 de chitaristul Mattia Sisca, care a cântat alături de Blaze Bayley (Iron Maiden), Jennifer Batten (Michael Jackson) şi Dennis Stratton (Iron Maiden), între alţii.

Trupa, care a debutat discografic în 2018 cu „Romantic Dark and Violent”, a mai concertat la Bucureşti, anul trecut, la festivalul Metalhead Meeting.

Biletele din categoria „acces general cu loc” pentru concertul pe care Whitesnake îl va susţine la Bucureşti au fost epuizate, potrivit organizatorilor, Metalhead. În prezent, sunt disponibile bilete ce au preţuri de la 319 lei (VIP) şi 259 de lei (teren, în faţa scenei). Ele pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro.

Trupa britanică Whitesnake va concerta la Arenele Romane, în cadrul turneului mondial „Flesh & Blood”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.