Formaţia franceză progressive metal Gojira a realizat un film cu cele mai frumoase imagini din concertele susţinute în turneul european în care a inclus şi momente din concertul de la Bucureşti, care a avut lor pe 4 iulie la Arenele Romane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fanii Gojira au primit un cadou din partea muzicienilor, un film care a adunat imagini din concertele turneului european, inclusiv pe cel de la Arenele Romane. 

Formaţia se pregăteşte pentru o serie de show-uri în America şi Canada. 

Înfiinţată în 1996, la Bayonne, trupa este formată din Joe Duplantier - voce, Mario Duplantier - tobe, Christian Andreu - chitară, Jean-Michel Labadie - bas.

Cel mai recent album al trupei, "Magma", al şaselea material de studio al formaţiei, a fost lansat in iunie 2016 prin Roadrunner Records şi a fost aclamat la nivel mondial. În plus, cu acest album, Gojira a fost nominalizată la premiile Grammy pentru a doua oară.

Gojira a concertat pentru prima dată în România în 2013, la Rockstadt Extreme Fest de la Râşnov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.