Trupa Children Of Bodom este primul cap de afiş confirmat pentru festivalul Metalhead Meeting, care va avea loc pe 6 si 7 iulie la Arenele Romane din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Children of Bodom revine în Capitală după cinci ani, la ediţia a şaptea a festivalului. Multe alte trupe vor fi anunţate în lunile care urmează.

Abonamentele pentru cele două zile de festival au fost puse în vânzare, prin reţeaua iabilet.ro, la preţul de 179 de lei, valabil până pe 16 februarie. Dupa această dată, abonamentele vor costa 199 de lei (până pe 19 aprilie), 229 de lei (până pe 22 iunie) şi 250 de lei (la intrare). La ediţia din 2018 nu va exista zona golden circle, anunţă organizatorii.

Children of Bodom este una dintre cele mai profitabile trupe din Finlanda, cu nouă albume de studio vândute în peste 250.000 de copii doar în ţara de origine.

Grupul a fost înfiinţat în 1993, bazele fiind puse de Alexi 'Wildchild' Laiho şi Jaska Raatikainen. Albumul de debut, „Something Wild”, a apărut în 1997. Cel mai recent disc lansat, „I Worship Chaos”, a apărut în 2015. Albumul „Follow the reaper", al treilea al trupei, a fost certificat Gold în Finlanda şi a ajuns chiar şi în clasamentul Billboard 200. Grupul lucrează la un nou material de studio, ce urmează să fie lansat anul acesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.