Trupa braziliană Soulfly este unul dintre capetele de afiş ale festivalului Metalhead Meeting 2018, care va avea loc în zilele de 6 şi 7 iulie la Arenele Romane din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fondată în 1997 de Max Cavalera, fost solist şi chitarist al trupei Sepultura, Soulfly va reveni la Bucureşti după ce, în urmă cu şase ani, a făcut parte din lineup-ul festivalului Rock the City.

Cu zece albume lansate şi al 11-lea programat să apară anul acesta, grupul thrash a colaborat cu nume precum Corey Taylor de la Slipknot, Tom Araya de la Slayer şi Chino Moreno de la Deftones.

Din trupa stabilită în Pheonix (Arizona) fac parte Marc Rizzo (chitară), Mike Leon (bas) şi Zyon, fiul lui Max Cavalera, care ocupă postul de toboşar.

La cea de-a şaptea ediţie a Metalhead Meeting au mai fost anunţate trupele finlandeze Children of Bodom şi Sonata Arctica, formaţiile olandeze Epica şi Carrach Angren şi grupul american Skeletonwitch.

Abonamente în regim earlybird pot fi cumpărate până pe 30 martie, la preţul de 179 de lei, din reţeaua iabilet.ro. Potrivit organizatorilor, după această dată, preţul unui abonament va fi de 199 de lei, până pe 30 aprilie, 229 de lei, până pe 22 iunie, şi 250 de lei, la intrare. La ediţia din 2018 nu a fost prevăzută zona golden circle.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.