Trupa americană rock Godsmack a susţinut, duminică seară, primul concert dintre cele două care vor încheia la Bucureşti turneul european. Show-ul a durat aproximativ două ore, muzicienii din Boston depăşind astfel programul, şi a adus pe scena din cortul de la Arenele Romane piese consacrate ale grupului, dar şi câteva de pe cel mai recent album.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După un intro care are la bază cântecul „We Will Rock You” al trupei Queen, temerile fanilor că muzica nu se va auzi la standarde în cortul din Arene au fost anulate de la primele acorduri ale lui Tony Rombola.

Solistul Sully Erna a anunţat, după primele trei piese din concert, că trupa va trece prin toate albumele lansare până în prezent, şapte la număr. „Pentru că încheiem turneul aici, ne-am gândit la un setlist special pentru voi”, a spus el.

Au fost interpretate, între altele, „1000 hp”, „Cryin Like a Bitch”, „Awake”, „Keep Away”, „Re Align”, „Awake”, dar şi „Unforgettable” şi „Bulletproof”, de pe noul album „When Legends Rise”.

Godsmack nu s-a limitat la compoziţiile proprii. A fost readus în scenă „drum battle-ul” dintre Sully Erna şi Shannon Larkin, uşor modificat faţă de concertul de la Bucureşti din 2015, dar şi – „pentru distracţie” – melodia „Come Together” a trupei The Beatles, combinată cu „Stairway to Heaven” a grupului Led Zeppelin.

Muzicienii americani au revenit de două ori la bis, încheind cu „I Stand Alone”, piesa obişnuită de final. „Ştiam că nu mă veţi dezamăgi”, a încheiat liderul trupei care a fost îndelung ovaţionată.

Deşi anunţat iniţial ca sold out, au mai putut fi cumpărate de la intrare bilete pentru show-ul de duminică seară. Şi pentru concertul de luni mai sunt disponibile bilete doar la intrarea în Arenele Romane.

Trupa Like a Storm va urca pe scenă la ora 20.00 şi va cânta 45 de minute. Godsmack îşi va începe show-ul la ora 21.15.

Accesul se va face oricând după ora 19.00, prin intrarea din parc a Arenelor Romane.

Godsmack a fost înfiinţată în 1995, în Boston. Albumul omonim de debut a apărut în 1998, iar de atunci trupa a mai lansat şase materiale de studio. Trei dintre albume au fost consecutiv numărul 1 în Billboard 200 – „Faceless", „IV" şi „The Oracle".

Cel de-al şaptelea album al trupei, „When Legends Rise", a fost lansat în aprilie 2018. Încă de la înfiinţare, Godsmack a fost prezentă în turneul Ozzfest de mai multe ori şi a cântat la cele mai mari festivaluri internaţionale.

Albumele trupei au fost vândute în peste 20 de milioane de copii. După succesul celui de-al şaselea album, „1000hp", primarul oraşului Boston a decretat 6 august „Ziua Godsmack". Turneul „1000hp” a ajuns, în 2015, şi la Bucureşti.

În prezent, grupul este format din Sully Erna (voce, chitară), Tony Rombola (chitară), Robbie Merrill (bas) şi Shannon Larkin (tobe).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.