Povestea de dragoste „După ce ne-am întâlnit”, animaţia „Parcul de distracţii” şi thrillerul horror „Blestemul femeii care plânge” au debutat pe primele trei locuri în box office-ul românesc de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Povestea de dragoste „După ce ne-am întâlnit/ After”, regizată de Jenny Gage, ce are la bază romanul omonim al lui Anna Todd, a debutat pe primul loc, cu încasări de 914.179 de lei şi 48.120 de spectatori, potrivit cifrelor transmise News.ro de Cinemagia.

O tânără se îndrăgosteşte de un bărbat cu un trecut întunecat, iar relaţia cu el o face să se îndoiască de tot ce ştia despre ea. Din distribuţie fac parte Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin şi Selma Blair.

Filmul de animaţie „Parcul de distracţii/ Wonder Park”, pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell, Kenan Thompson, Mila Kunis şi John Oliver, a debutat pe poziţia a doua, cu încasări de 426.781 de lei şi 20.230 de spectatori.

Thrillerul horror „Blestemul femeii care plânge/ The Curse of La Llorona”, regizat de Michael Chaves şi scris de Mikki Daughtry şi Tobias Iaconis, a generat, după primul weekend pe marile ecrane româneşti, încasări de 370.821 de lei şi a fost vizionat de 17.953 de spectatori.

Filmul „Shazam!”, cel mai nou din universul DC Comics, a coborât trei locuri, până pe patru, după ce, în al treilea weekend de la premieră, a generat încasări de 310.193 de lei şi a fost vizionat de 14.027 de spectatori.

Comedia „Şefa a intrat la apă/ Little”, cu Regina Hall, Marsai Martin şi Issa Rae în distribuţie, s-a clasat pe locul al cincilea, în coborâre două poziţii, după ce, în al doilea weekend de la premiera românească, a generat încasări de 201.765 de lei şi a fost vizionată de 9.463 de spectatori.

Poziţia a şasea în clasamentul românesc a fost ocupată de SF-ul „Hellboy”, în coborâre patru locuri, care a fost vizionat de 8.089 de spectatori şi a generat încasări de 170.890 de lei, în al doilea weekend de la premieră.

Adaptarea „Dumbo” făcută de Tim Burton după clasicul din 1941, cu Eva Green, Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito şi Alan Arkin în distribuţie, s-a clasat pe locul al şaptelea, în coborâre trei locuri, cu încasări de 163.177 de lei în al patrulea weekend de la lansare.

Lungmetrajul SF „Captain Marvel”, cu Brie Larson în rol principal, a ocupat poziţia a opta, în coborâre un loc, după al şaptelea weekend, când a generat încasări de 101.781 de lei.

Filmul horror „Cimitirul animalelor/ Pet Sematary”, după romanul omonim al lui Stephen King, a coborât - după al treilea weekend de la premieră - patru locuri, până pe nouă, cu 3.644 de spectatori şi încasări de 74.492 de lei.

Animaţia „Haios şi blănos/ Missing Link”, realizată de studioul Laika, s-a clasat - după al doilea weekend de la premieră - pe locul al zecelea, în coborâre patru poziţii. Filmul a fost vizionat de 3.667 de spectatori şi a generat încasări de 69.787 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.