Trailerul pentru lungmetrajul „Rambo V: Last Blood”, cu Sylvester Stallone în rol principal, a fost lansat joi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Povestea este centrată pe John Rambo, care ajunge în Mexic şi luptă cu un cartel violent după ce fiica unui prieten este răpită.

Din distribuţia „Rambo 5: Last Blood” mai fac parte Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta şi Yvette Monreal.

Despre personajul Rambo, Stallone a declarat la Festivalul de Film de la Cannes, unde a fost invitat special, că nu a fost menit să aibă un caracter politic: „Sunt aproape un ateu în ale politicii. Nu sunt un animal politic şi nu am vrut să fiu vreodată. M-am gândit că este o poveste interesantă despre alienare. Dar, Dumnezeule, preşedintele Reagan a spus odată: «Am văzut «Rambo», şi este republican!»”.

La cea de-a 72-a ediţie a Festivalului de la Cannes au fost prezentate în premieră imagini din acest nou lungmetraj.

Cel de-al cincilea film din franciza „Rambo”, „Last Blood”, va fi lansat pe 20 septembrie, după 37 de ani de la debutul seriei, cu „First Blood”. 

Filmul este regizat de Adrian Grunberg după un scenariu scris de Stallone şi Matthew Cirulnick.

Lungmetrajul a fost filmat în Bulgaria şi urmează filmelor „First Blood” (1982), „Rambo: First Blood Part II” (1985), „Rambo III” (1988) şi „Rambo” (2008). Producători sunt Kevin King Templeton şi Les Weldon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.