Trailerul oficial al filmului „Downton Abbey”, adaptare pentru marele ecran a serialului omonim, a fost lansat marţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actori din distribuţia serialului - precum Maggie Smith, Michelle Dockery şi Hugh Bonneville - şi-au reluat rolurile, iar Focus şi Universal Pictures vor distribui filmul la nivel internaţional.

Julian Fellowes, creatorul serialul, este cel care a scris scenariul şi este producător alături de Gareth Neame şi Liz Trubridge.

Lungmetrajul este regizat de Brian Percival („The Book Thief”), care a semnat din aceeaşi postură pilotul pentru serial. Nigel Marchant a revenit în rolul de producător executiv.

„Downton Abbey” urmăreşte viaţa membrilor familiei Crawley şi pe a servitorilor lor. Serialul lansat în 2010, care a avut şase sezoane, a câştigat trei Globuri de Aur, 15 Primetime Emmy (din 69 de nominalizări) şi un trofeu special BAFTA. El este serialul realizat în afara SUA care a primit cele mai multe nominalizări la premiile Emmy.

Filmul va fi lansat în România pe 13 septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.