Albumul "Toy" al lui David Bowie, înregistrat la New York în 2000, co-produs de Mark Plati şi Tony Visconti, a fost lansat oficial vineri în versiunea originală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce a fost lansat în 2011 într-o versiune de o calitate îndoielnică, acest album "fantomă" a fost scos din uitare de Warner Music împreună cu moştenitorii artistului, care au prevăzut o apariţie în două părţi. 

"Toy" a apărut mai întâi vineri în versiunea originală, într-un set amplu, "David Bowie 5: Brilliant Adventure" (1992–2001), care conţine şi alte înregistrări, între care una live de la BBC în 2000. Apoi, pe 7 ianuarie, înainte de aniversarea naşterii sale, va apărea o ediţie îmbunătăţită numită "Toy Box" cu versiuni alternative şi acustice. 

Un prim titlu, "You’ve Got A Habit of Leaving", a fost prezentat la sfârşitul lui septembrie.

David Bowie a murit, din cauza unui cancer, pe 10 ianuarie 2016, la două zile după ce împlinise 69 de ani. A lăsat în urmă o operă amplă, pe care Warner Music o relansează ca parte a unui acord de licenţiere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.