Cântăreaţa şi compozitoarea americană Tori Amos îşi va lansa cel de-al 15-lea album, intitulat ”Native Invader”, pe 8 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artista în vârstă de 53 de ani a lansat recent piesa ”Cloud Riders”, primul single extras de pe albumul ”Native Invader”, informează Universal Music.

Tori Amos va începe un turneu internaţional pe 6 septembrie în Irlanda şi Marea Britanie, urmând să susţină show-uri, între altele, la Royal Albert Hall, la Manchester’s Palace Theatre şi la Glasgow’s O2 Academy.

Cel mai recent album apărut sub semnătura sa este ”Unrepentant Geraldines”, care datează din 2014.

Născută pe 22 august 1963, Myra Ellen Amos este cântăreaţă, pianistă şi compozitoare. A fost liderul formaţiei Y Kant Tori Read, în anii 1980. A debutat solo cu albumul ”Little Earthquakes”, în 1992, şi este recunoscută pentru piese precum "Crucify", ”Cornflake Girl", "Caught a Lite Sneeze", şi "Hey Jupiter". Nominalizată de opt ori la premiile Grammy, Tori Amos a fost inclusă în 2012 în North Carolina Music Hall of Fame. Cunoscută pentru proiectele sale umanitare, Tori Amos este cofondator al RAINN, cea mai mare organizaţie care luptă împotriva abuzurilor sexuale. Artista a concertat de două ori la Bucureşti, în 2007 şi 2014.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.