Topmodelul Gigi Hadid a confirmat că, împreună cu partenerul ei, cântăreţul Zayn Malik, aşteaptă primul copil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un interviu acordat lui Jimmy Fallon, difuzat joi seară, Hadid a vorbit pentru prima dată despre sarcină, relatează The Hollywood Reporter.

„Evident, am fi vrut să anunţăm în felul nostru. Suntem foarte încântaţi, fericiţi şi recunoscători pentru toate urările de bine primite şi pentru sprijin”, a spus topmodelul, făcând referire la faptul că mama ei, Yolanda Hadid, a fost cea care a dezvăluit informaţia în urmă cu câteva zile.

Fallon a sfătuit-o să se bucure de sarcină, în ciuda a tot ceea ce se întâmplă în lume în această perioadă.

„Încerc. Mai ales în vremurile astea, este o parte bună să fim acasă, împreună, şi să avem această experienţă zi cu zi”, a spus Hadid.

Gigi Hadid, în vârstă de 25 de ani, şi Zayn Malik, fost membru al grupului One Direction, în vârstă de 27 de ani, au o relaţie de peste cinci ani. Au dezvăluit în 2015 că sunt împreună, iar în 2018 au anunţat că s-au despărţit. Anul trecut, au confirmat că s-au împăcat.

Amândoi vor deveni acum părinţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.