Thrillerul „Tenet” al cineastului britanic Christopher Nolan, a cărui premieră a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei, va fi lansat pe 26 august în cinematografe din peste 70 de ţări, a anunţat Warner Bros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În Statele Unite, filmul va fi lansat în anumite oraşe, pe 7 septembrie.

„Tenet” este o dramă SF de spionaj, cu John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki şi Kenneth Branagh în distribuţie. Producătorii nu au dezvăluit prea multe detalii despre acţiunea filmului regizat de Nolan, care a mai semnat lungmetraje ca „Dunkirk”, „The Dark Knight Rises” şi „Inception”. 

Iniţial, filmul era programat să fie lansat pe 17 iulie.

Cinematografele din lume au fost închise începând cu jumătatea lunii martie, ca măsură de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Recent, în mai multe ţări ele au fost redeschise, însă funcţionează la capacitate limitată. Cele mai multe din SUA au rămas închise.

Lanţurile de cinematografe AMC şi Cineworld au anunţat săptămâna trecută că amână redeschiderea sălilor pentru jumătatea lunii august, cel mai devreme.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.