Thrillerul "MEG: Confruntare în adâncuri", cu Jason Statham, a debutat pe prima poziţie în box office-ul românesc, generând încasări de 833.742 de lei şi fiind vizionat de 36.757 de spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mission: Impossible - Fallout", al şaselea lungmetraj al francizei cu Tom Cruise, a coborât după al doilea weekend de la lansare pe poziţia secundă, având încasări de 465.870 de lei şi fiind urmărit de 19.362 de spectatori, potrivit datelor furnizate de Cinemagia. 

După al cincilea weekend de la lansare, animaţia "Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă" a coborât pe locul trei, fiind vizionată de 11.747 de spectatori şi având încasări de 238.008 de lei. 

Este urmată de filmul de animaţie "Incredibles 2", (Disney - Pixar), care a coborât trei poziţii, pe locul patru, după al treilea weekend de la lansare, generând încasări de 195.005 lei. 

Thrillerul SF "Minţi primejdioase" debutează pe locul cinci în clasament, cu încasări de 156.070 de lei şi vizionat de 7.708 de spectatori. 

După a patra săptămână de la lansare, "The Equalizer 2", în regia lui  Antoine Fuqua şi cu Denzel Washington în rol principal, a mai coborât un loc, pe şase, după ce a avut încasări de 100.511 de lei şi 4.572 de spectatori.  

Musicalul "Mamma Mia! O luăm de la capăt/ Mamma Mia! Here We Go Again", cu Meryl Streep, Cher, Colin Firth şi Pierce Brosnan în distribuţie, s-a menţinut pe poziţia a şaptea după a patra săptămână de la lansare. Filmul a generat încasări de 81.985 de lei şi fiind vizionat de 3.856 de spectatori. 

Pe poziţia a opta, drama romantică "Supravieţuind pe mare/ Adrift", cu Shailene Woodley şi Sam Claflin în rolurile principale, a coborât patru locuri în al treilea weekend de la lansare, fiind vizionată de 3.780 de spectatori şi totalizând 78.266 de lei. 

Filmul de acţiune "Skyscraper. Infernul din zgârie nori", cu Dwayne Johnson, a coborât, după a cincea săptămână de la debutul în clasament până pe poziţia a noua. Lungmetrajul a avut încasări de 59.537 de lei şi a fost vizionat de 2.526 de spectatori. 

Filmul de aventuri "Christopher Robin şi Winnie de Pluş/ Christopher Robin", în regia lui Marc Forster, cu Hayley Atwell, Ewan McGregor, Jim Cummings, a coborât, după al doilea weekend de la lansare două locuri, clasându-se pe poziţia a zecea în clasament, cu încasări de 36.515 lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.