Thrillerul horror „Blestemul femeii care plânge/ The Curse of La Llorona” va rula în cinematografele româneşti din 19 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizat de Michael Chaves, după un scenariu scris de Mikki Daughtry şi Tobias Iaconis, filmul spune povestea unei apariţii terifiante, captive pe pământ din cauza unui blestem pe care şi l-a provocat. Legenda numelui ei a fost transmisă din generaţie în generaţie.

Pe când trăia, femeia posedată de gelozie şi-a înecat copiii, însă după ce a realizat atrocitatea comisă, plângând de durere, aceasta s-a aruncat în râu după ei. Acţiunea filmului se petrece în anul 1970, în Los Angeles, unde La Llorona bântuie după victime. 

O producţie New Line Cinema, „Blestemul femeii care plânge” îi are în distribuţie pe Linda Cardellini, Raymond Cruz, Patricia Velasquez şi Marisol Ramirez.

Filmul este distribuit în cinematografe de Vertical Entertainment.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.