Formaţia The Rolling Stones va fi cap de afiş la cea de-a 50 ediţie a New Orleans Jazz and Heritage Festival, care are loc în perioadele 25-28 aprilie şi 2-5 mai, potrivit AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizatorii au confirmat informaţia, anunţând că în cele opt zile ale evenimentului vor cânta şi Katy Perry, Dave Matthews Band, Al Green, Pitbull, Santana, Jerry Lee Lewis, Aaron Neville şi cântăreaţa de gospel Shirley Caesar.

"Pentru The Rolling Stones şi Katy Perry - doi dintre cei mai produşi artişti - să îşi dorească să cânte la festivalul nostru, care se ţine în cort, în timpul zilei cu miros de grătar, este incredibil", a spus producătorul festivalului Quint Davis. 

Concertul lui Perry este programat pe 27 aprilie, în prima sâmbătă a festivalului, în timp ce Stones vor apărea pe cea mai mare scenă a festivalului, pe 2 mai. 

Pentru a-i vedea pe muzicienii de la The Rolling Stones este nevoie de un bilet special, valabil doar pentru acea zi, la preţ de 185 de dolari. 

Biletele vor fi puse în vânzare vineri pentru întreg festivalul pe www.nojazzfest.com sau www.ticketmaster.com.

Pentru prima dată, cele 11 scene ale festivalului vor fi în întuneric atunci când Jagger şi compania vor cânta. 

"Chiar dacă va fi o zi plină de festival, cu show-uri pe toate cele 12 scene, nu vrem ca scena pe care vor cântă cei de la The Rolling Stones să aibă concurenţă", a spus Davis. 

Anul acesta, festivalul va include 20 de concerte dedicate unor artişti care au contribuit la dezvoltarea peisajului muzical din New Orleans: Louis Armstrong, Fats Domino, Mahalia Jackson, Allen Toussaint, Pete Fountain, Al Hirt şi Marsalis - ai cărui fii celebri - Wynton, Branford, Delfeayo şi Jason - îi vor aduce omagiu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.