The Australian Pink Floyd Show, spectacol care aduce tribut formaţiei britanice de rock progresiv, va avea loc pe 5 mai, la Sala Palatului din Bucureşti,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înfiinţată în urmă cu 30 de ani, în Adelaide, The Australian Pink Floyd a susţinut de-a lungul timpului show-uri în peste 35 de ţări.

În prezent, trupa are în componenţă 11 membri, dintre care trei sunt fondatori: Steve Mac - voce şi chitară, Colin Wilson - bas şi voce, şi Jason Sawford - clape.

Show-ul pus în scenă de The Australian Pink Floyd este unul inspirat din cele realizate de Pink Floyd şi se bazează pe lumini, animaţii şi stereograme laser 3D.

Biletele vor fi puse în vânzare miercuri, de la ora 14.00, în reţeaua Eventim, la mai multe variante de preţ - 90, 170, 220, 270 şi 310 lei -, transmit organizatorii, Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.