Tatăl cântăreţei Britney Spears a declarat unei instanţe, vineri, că "nu există niciun motiv" să fie îndepărtat din tutela care controlează banii şi afacerile fiicei sale - la o zi după ce noul avocat al artistei a cerut o audiere pentru a-l suspenda pe James Spears din acord, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

James Spears "a servit cu credinţă şi fidelitate în calitate de tutore al averii fiicei sale, fără nicio greşeală din partea sa", se arată în documente. 

Potrivit acestora, James Spears a mai declarat Curţii că Jodi Montgomery, care supraveghează deciziile de viaţă ale lui Britney Spears în timp ce tatăl ei se ocupă de banii ei, l-a sunat, tulburată, luna trecută şi i-a cerut ajutor în legătură cu problemele de sănătate mintală cu care se luptă fiica sa. 

Însă Montgomery şi avocatul ei au spus că James Spears a "denaturat şi manipulat" apelul în propriul avantaj. 

Britney Spears a confirmat că nu va mai cânta atâta vreme cât tatăl ei îi controlează cariera ca parte a tutelei impuse în 2008. Ea cere încă din august anul trecut încheierea acestui aranjament pe care l-a descris recent ca abuziv.

Tutela a fost instituită după ce tatăl ei, Jamie Spears, a cerut unei curţi de justiţie să aibă autoritatea legală asupra vieţii vedetei declarându-se îngrijorat privind sănătatea ei mintală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.