Creatorii UNTOLD pregătesc anul acesta trei experienţe pentru sezonul sărbătorilor de iarnă şi organizează două târguri de Crăciun, unul la Bucureşti, altul la Cluj-Napoca şi un târg de iarnă găzduit tot de oraşul din inima Transilvaniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Planeta Crăciun" este conceptul creativ care va îmbrăca anul acesta Cluj-Napoca cu un decor de poveste, cu personaje magice şi numeroase activităţi oferite de companii locale şi naţionale care au ales să fie parte din aceste proiecte începând cu acest an.

Începând cu 24 noiembrie, în Piaţa Unirii vor fi amplasate mai mult de 75 de căsuţe iluminate şi decorate specific sărbătorilor de iarnă, unde vor avea loc activităţi dedicate copiilor, tinerilor şi familiilor, dar vor fi comercializate şi cele mai delicioase produse de sezon ale producătorilor locali.

Tot aici va fi amplasată o scenă unde vor avea loc concerte şi spectacole, o roată panoramică, un carusel, căsuţa poştală a spiriduşilor şi renumita Casă a lui Moş Crăciun.

Cei care vor să se înscrie ca şi vendori pentru târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca, o pot face la adresa marketing@bigtime-production.com .

Târg de iarnă la Cluj-Napoca

Pe platoul de la Sala Sporturilor "Horia Demian", creatorii universului UNTOLD au pregătit al doilea târg care va fi deschis din 1 decembrie. Pe platou vor fi amplasate căsuţe iluminate care vor găzdui producători locali şi care vor fi  decorate specific. Tot aici, copiii se vor bucura de trenuleţul spiriduşilor, o scenă destinată concertelor şi un patinoar de 600 mp. 

"West Side Christmas Market", din 29 noiembrie în Parcul Drumul Taberei din Bucureşti 

UNTOLD organizează pentru al doilea an consecutiv târgul de Crăciun din Bucureşti, din Parcul Drumul Taberei, Sectorul 6. "West Side Christmas Market" a fost votat anul trecut "cel mai frumos târg de Crăciun" din România, cu peste 1 milion de vizitatori şi diverse atracţii oferite de brand-urile partenere.

În parc va fi amenajat patinoarul, caruselul colorat, roata panoramică înaltă de 33 de metri şi Căsuţa lui Moş Crăciun.

Cei care vor să se înscrie ca şi vendori pentru târgul de Crăciun de la Bucureşti, o pot face pe https://christmas.ivent.one/. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.