Studiourile Disney au anunţat oficial că Johnny Depp nu va mai interpreta personajul Jack Sparrow şi că următorul film din franciza "Piraţii din Caraibe" va avea o nouă abordare, potrivit independent.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful studioului de producţie, Sean Bailey, a vorbit despre reboot-ul anunţat anterior - care va fi scris de Paul Wernick şi Rhett Reese - când a fost întrebat dacă seria va supravieţui fără Depp. 

"Vrem să aducem energie şi vitalitate. Iubesc filmul ("Piraţii", n.r.), dar pe lângă motivul pentru care Paul şi Rhett sunt atât de interesaţi este că vrem să aducem o nouă abordare. Şi asta am stabilit cu ei", a declarat Bailey pentru The Hollywood Reporter. 

Depp a jucat rolul Sparrow în cinci filme de-a lungul a 14 ani, generând încasări la box office de peste 4,5 miliarde de dolari, devenind a 12-a cea mai profitabilă franciză din toate timpurile. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.