Studiourile din regiunea Var abandonate, unde au făcut înregistrări unele dintre cele mai mari formaţii rock mondiale, îşi vor relua activitatea datorită lui Brad Pitt. Actorul american a început renovarea studiourilor din Miraval, nefolosite de 20 de ani, având drept obiectiv redeschiderea din această vară, scrie BFM TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceste studiouri deschide în 1977 se află în Castelul Miraval, cumpărat de actor şi de Angelina Jolie pe vremea când erau căsătoriţi, în 2008. Situat în comuna Correns, acest domeniu viticol le-a permis să-şi lanseze propria marcă de vin.

Brad Pitt şi Damien Quintard
Brad Pitt şi Damien Quintard

În epocă, studiourile de la Miraval i-au găzduit pe membrii formaţiilor Indochine şi Téléphone, dar şi pe The Cure, AC/DC, Sting sau Pink Floyd pentru albumul lor „The Wall”, potrivit Var Matin care a publicat informaţia. Cotidianul regional a stat de vorbă cu  Damien Quintard, producător muzical francez care colaborează cu Brad Pitt la proiect. „Spaţiul oferă cu adevărat posibilitatea de a produce toate felurile de albume, de la pop-rock, la rap, trecând prin muzica clasică”, asigură el.

Echipamentul din epocă va fi conservat şi cuplat la sisteme de mixare de ultimă generaţie, aşa cum precizează ziarul. Domeniul dispune şi de o piscină pentru artiştii care sunt în trecere pe aici. 

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au asociat în 2011 cu Perrin pentru a crea "Miraval Provence" după numele proprietăţii lor din Correns de 500 de hectare, pe care este cultivată viţă de vie (50 de hectare). Proprietatea a fost achiziţionată pentru aproape 40 de milioane de euro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.