Actorul Staz Nair, cunoscut din serialul „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, se numără printre invitaţii East European Comic Con, care va avea loc în perioada 18 - 20 mai, la Romexpo din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La ediţia de anul acesta a East European Comic Con, publicul are şansa să afle mai multe despre serial de la doi dintre actorii care au făcut parte din distribuţie: Gethin Anthony, cel care l-a interpretat pe pretendentul la Tronul de Fier, Renly Baratheon, şi pe Staz Nair, care îl joacă pe Qhono, membru de bază al hoardei Dothraki şi protector al lui Daenarys Targaryen.

Staz Nair completează se alătură lui Gethin Anthony („Game of Thrones”, „Aquarius”), Andrew Scott („Sherlock”), Jim Beaver („Supernatural”, „Deadwood”), Giancarlo Esposito („Breaking Bad”, „Better Call Saul”) şi Chris Rankin („Harry Potter”), care vor fi prezenţi, de asemenea, la eveniment.

Staz Nair a mai jucat şi în serialul „Humans”, produs şi difuzat de AMC. Totodată, actorul cochetează cu muzica şi este si un apreciat model.

În afara celor şase actori de la Hollywood, la East European Comic Con vor mai participa ilustratorii David Lloyd (unul dintre cei doi creatori ai benzii desenate, ecranizate ulterior, „V for Vendetta”), Guillermo Ortego („Astonishing X-Men”, „Moon Knight”, „X-Factor”, „Batman Eternal” şi „Superman Unchained”) şi Maya & Yehuda Devir (cunoscuţi pentru ilustraţiile ingenioase ale vieţii lor de zi cu zi).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.