Mai multe staturi de pe Broadway au scandat luni împotriva preşedinţiei lui Donald Trump, cântând "America the Beautiful", imn patriotic, şi purtând pancarte cu "Treason" (trădare) în faţa Casei Albe, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actriţa Rosie O'Donnell, în dispută cu Donald Trump de un deceniu, şi în jur de treizeci de cântăreţi şi muzicieni au interpretat cântece extrase din musicalul "Les Misérables", în special. 

Opozanţi ai lui Donald Trump şi-au dat întâlnire de mai bine de trei săptămâni la manifestaţii nocturne în faţa Casei Albe şi prezenţa actriţei a avut un ecou special. 

"Suntem absolut încântaţi să fim aici, la "anexa Kremlinului" în cea de-a 22-a noapte", a spus Rosie O'Donnell.

Preşedintele, care se află în vacanţă în golful său din Bedminster, în New Jersey, a stârnit o puternică controversă în timpul unei conferinţe de presă alături de preşedintele rus, cu un discurs considerat prea conciliant cu privire la omologul său.  

Jessie Harris, îmbrăcată într-un costum de marionetă Trump, nu are decât 16 ani, încă nu poate vota, dar tânăra a ţinut să fie prezentă în faţa Casei Albe pentru a-şi exprima indignarea faţă de politica imigraţiei. 

"Sunt contrariată şi disperată de modul în care a tratat oamenii... şi cred că este locul bun pentru a ne exprima revendicările", a mai spus ea. 

Mai multe persoane din mulţime au cântat "Impeach 45!" (pus sub acuzare, n.r), destinat lui Donald Trump, al 45-lea preşedinte al Statelor Unite. Alţii au arătat pancarte cu "The Lyn' King" (Regele mincinos) şi "Tratează Planeta". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.